Menu Sluiten

Laatste nieuws

De Bloem druk met bouw decor voorkomende klucht

DE WIJK – De decorbouwers van Rederijkerskamer De Bloem waren afgelopen week druk bezig met bouwen en schilderen. Want op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart brengen ze de doldwaze klucht “Sjongejonge” tot leven. In een verlopen pension met bijzondere gasten gebeuren gekke, eigenlijk te gekke, dingen. De gevolgen zijn rampzalig komisch. Dit is kort samengevat de inhoud van de klucht, geschreven door Aad Caspers. Naast bekende spelers zetten ook vier jonge nieuwkomers hun beste beentje voor om de gasten een gezellige avond te bezorgen.

Zoals elk jaar volgt er direct na de voorstelling een verloting met mooie prijzen. Loten hiervoor zijn verkrijgbaar in de grote pauze. Een speciale dank aan de genereuze ondersteuning van de ondernemers uit de Wijk en omgeving mag niet ontbreken!

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een borrelhapje en een drankje gezellig na te praten. Al met al belooft het weer een fantastische avond te worden! Kaarten kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar bij het Dorpshuis in de Wijk. Ook kunnen de kaarten online besteld worden via www.dorpshuisdewijk.nl of via de evenementenagenda op de website. De Bloem hoopt de gasten weer in grote getale te mogen verwelkomen. Aanvang: 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

https://www.weblog-dewolden.nl/serendipity/index.php?/archives/30413-De-Bloem-druk-met-bouw-decor-voor-komende-klucht.html